Aftenens 59 deltagere nød en menu, der bestod af:
Forret:
Røget fasanbryst med lun spinatcreme, tomat concassé og friske asparges snitter med appelsin ledsaget af flutes.
og i glassene husets italienske hvidvin Il Padrino fra Sicilien – på druen grecanico
Hovedret:

Efterårsmøde 2016 – Hovedret
Rosa oksehøjreb med fyldt hasselbalch kartoffel, svampe terrin, glasserede gulerødder med timian og grøntsags purré i aubergine svøb ledsaget af sauce bernaise med rødvinsglace.
og i glassene Appassimento Casa de Giulietta fra Veneto – på druerne Corvina og Rondinella
Dessert:

Efterårsmøde 2016 – Dessert
Frugttærte med frugtkompot ledsaget af hjemmelavet is.
og i glassene La Mission fra Chile på druen Sauvignon blanc
Og derefter:
Kaffe og kransekage
Og efter middagen underholdt / fortalte Ove Nielsen om aftenens tema:
…Kender du byens qvinder???…