Efterårsmødet 2016

efteraarsmoede-2016

Aftenens 59 deltagere nød en menu, der bestod af:

Forret:

Røget fasanbryst med lun spinatcreme, tomat concassé og friske asparges snitter med appelsin ledsaget af flutes.

og i glassene husets italienske hvidvin Il Padrino fra Sicilien – på druen grecanico

Hovedret:

img_5516-hovedret

Efterårsmøde 2016 – Hovedret

Rosa oksehøjreb med fyldt hasselbalch kartoffel, svampe terrin, glasserede gulerødder med timian og grøntsags purré i aubergine svøb ledsaget af sauce bernaise med rødvinsglace.

og i glassene Appassimento Casa de Giulietta fra Veneto – på druerne Corvina og Rondinella

Dessert:

img_5519-dessert

Efterårsmøde 2016 – Dessert

Frugttærte med frugtkompot ledsaget af hjemmelavet is.

og i glassene La Mission fra Chile på druen Sauvignon blanc

Og derefter:

Kaffe og kransekage

img_5515-spisning

Og efter middagen underholdt / fortalte Ove Nielsen om aftenens tema:

…Kender du byens qvinder???…

img_5521-ove-nielsen

 

 

 

Advertisement