Årets generalforsamling blev afholdt tirsdag den 17. april 2018
Indkaldelse til generalforsamlingen>>…KLIK OG LÆS
Bestyrelsens beretning om året 2017 >>….KLIK OG LÆS
Årsrapport / Regnskab for 2017 >>….KLIK OG LÆS
Referat af generalforsamlingen >>….KLIK OG LÆS
Linkene bliver aktive efterhånden som dokumenterne kommer på hjemmesiden.
Efter den formelle del af generalforsamlingen serverede Restaurant Bangs Have en middag, der bestod af:

Oksehøjreb anrettet med ostegratineret broccoli på selleribund, bagte gulerødder vendt i ramsløg, pesto og ½ tomat med spidskål-svampe-løg fyld, ledsaget af rødbede salat, smør ristede kartofler og sauce Bordelaise
I glassene blev der skænket: Brezza, Sangiovese fra Italien

Chokoladefondant anrettet med marinerede bær og hjemmelavet is med chokoladestykker. I glassene blev der skænket: Fior di Vigna, Muscato fra Italien.
.
.
.
.
.
.